Nyissunk pékséget! Levegőn száradó gyurmából vagy só liszt gyurmából készítve. - CserkeszShop

Nyissunk pékséget! Levegőn száradó gyurmából vagy só liszt gyurmából készítve.

Amikor kint hideg van és sötét, nincs jobb annál mint közösen alkotni valamit.
A múltkori levegőn száradó gyurmából maradt meg még, így készítettünk a lányokkal egy kisebb pékséget.
Só-liszt gyurmából is ellehet készíteni, száradás után pedig vízfestékkel festeni.
Legközelebb zöldség-gyümölcsös portékákat készítünk az biztos, mert minden pillanatát élveztük.
Kartonból pedig ragasztottunk egy dobozt, hogy beleférjen az összes finomság.
Készült kakaós csiga, zsemle, cipó, bagett, aprósütemények, kifli...
Nálatok mi kerülne még bele?
Ezt a szuper visszajelzést pedig Tőletek kaptam. Köszönöm
"Nekünk ilyen lett, hihetetlenül jól bírják a kiképzést, már jó ideje megvannak. Az egyik kedvencük a kis konyhából."
Vissza a blogba